OM FAK

Hvordan foregår træningen?
Et træningspas varer halvanden time, på den tid har vi nået fælles opvarmning og styrketræning. Foruden det indgår der typisk undervisning, sparring, sandsæk og sjippetov i træningen.

Har i også motionsboksning?
Ja motionister kan træne på hold 4 gange om ugen og FAK har et Juniorhold, der er åbent for unge under 18 år.

Hvad hvis jeg vil bokse kampe?

FAK har et kamphold der tager til stævner og turneringer i ind og udland. Hvis du vil bokse kampe for FAK skal du tale med en af kamptrænerne om hvad der kræves. Se under kontakt

Hvornår er der træning i FAK?
Det er der Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag og Lørdag. Du behøver ikke vælge specielle dage hvor du kommer. Som motionist træner blot når du har tid og lyst og skal ikke reservere tid og alt muligt. Du skal huske at tjekke ind på holdet via din Myfightbook konto

Skal jeg slå på andre?
Det er en bokseklub, så du kan ikke undgå at skulle slå på et eller andet, men i FAK passer vi på hinanden og du vil komme til at øve dig med kammerater på dit eget niveau.

Hvad koster det?
Det koster 179,- om måneden at træne i FAK

Indmelding
Foregår via forsiden. Har dit barn fritidspas skal passet afleveres i klubben til træneren

Hvad skal jeg have med?
Du skal have almindeligt træningstøj og indendørs sko med. Du skal have dit eget udstyr, som du får af træneren når du har meldt dig ind.

Prøvetime
Du er velkommen til at komme forbi og prøve at træne med en tirsdag kl 18-19:30. bare duk op-

Matchmaker Gert Max mobil. 21726203

Kamphold


Kampholdet trænes afGert Simonsen mobil 2172 6203 ogAnders Kristensen der beggehar bokset masser af kampe forF.A.K.Anders Kristensen er også uddannet træner hos Dansk BokseUnion.Mobil: 6091 7979
Vil du på F.A.K.s kamphold skal du kunne bokse og være klar til at dyrke idræt på eliteniveau. Ring til Gertogfå et vide, hvad der skal til.


Junior og børnehold


Junior boksetræning i F.A.K. er alsidig med fokus på teknik og fysik. En typisk træning kan bestå af opvarmning, skyggeboksning, teknik øvelser, sparring, sandsækkearbejde og styrketræning. Børnetræningen har mere focus på at lege sig til kompetencer inden for boksning, motion og bevægelse
FAKs Junior oerEnock Mwandila Poulsen somamatør var Jyske, Danske og Nordiske mester. Enock er professionel bokser og EU mester og Jesper Vedel Nielsen som boksede for Vitus Odder.

​Hvis det er noget for dig og dine veninder/venner så komforbi ogfå en gratis prøvetime, det koster ikke noget, vi garanterer du kommer til at svede.
Enock mobil 4244 7322 mail mwandila92@gmail.com


Motionshold


Motionshold er for alle og alle kan være med. Men FAK er en bokseklub og det er boksning du vil komme til at træne. Du vil blive slået på og du vil komme til at slå på andre. Du vil sikkert komme til at overskride dine grænser men vi passer på hinanden i FAK.
Det er hård træning hver gang, opvarmning teknik, sandsække arbejde sparring og fysiske øvelser indtil udmattelse.
Mandag er det Frank Thøgersen og Henrik Trien OlesenTirsdag er detLasse Rasmussen,Onsdag er det Andreas Thorup og Lone El Arjag Torsdag er det Søren Andersen.
Alle trænere i F.A.K. er tidligere kampboksereog ved hvad der skal til hvis man vil være i en boksering.


Lørdagstræning


Om lørdagen er der selv træning for alle.

FAKs bestyrelse 2021/22


FORMAND


Jes Busk

Mobil: 4019 4807

Email: jesbusk@mail.dk


MEDLEM


KIm Stølan Wessel

Telefon

Email: kimwesse@gmail.dk

NÆSTFORMAND


Frank Thøgersen

Mobil: 2811 2801

Email: frank2801@live.dk


MEDLEM


Enock Povlsen
mobil:4244 7322

Email: mwandila92@gmail.com


MEDLEM


Andres Kristensen

Mobil: 6091 7979

Email: aies81@hotmail.com


SUPPLEANT


Gert Kjeldtoft
Mobil: 2093 2022

Email: gert@kjeldtoft.com